Proteinplättar med stekta kaneläpplen!

 ÄNTLIGEN hemma från en lång dag i skolan! Unnar mig med ett lyxigt mellanmål. Proteinplättar med vaniljkräm och kanelstekta äpplen, Mums.
 
 
Plättar:
1/2 dl havregryn
1 msk mandelmjöl
1/2 tsk bakpulver
2 ägg
1/4 vaniljpulver
1 dl av valfritt proteinpulver (Jag använde mig av choklad)
2,5 msk valfri mjölk
 
Blanda alla ingredienser i en skål och häll i en smörad stekpanna så att det formar små plättar (jag använde mig av plättjärn).
 
Vaniljkräm:
75 g minikeso
15 g lättkvarg
1/2 krm vaniljpulver
Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät smet.
 
Tärna därefter 1 äpple,  blanda med kanel och stek på högvä
 
 
 

Onsdagsfavoriter

Tjingelig, Onsdag igen. Idag tänker jag tipsa om en produkt som står varmt om hjärtat. Självklart pratar jag om mina kära technique borstar! Jag köpte min första bronzer technique borste i sommras då jag hört många bra saker om de. Jag blev förälskad i den på en gång. Därför önskade jag mig borstar från technique i födelsedags present och fick ett litet kitt som involverade en base shadow brush, en deluxe crease brush, en pixel point eyeliner brush, en accent bruch och tillsist en brow brush! Och jag kan säga att jag är så nöjd över de. De fungerar helt utmärkt och det bästa är att de håller sin form. Det finns så många borstar som efter bara en vecka ser ut som en solfjäder! 
BETYG: 5/5
 

BRUNETTE AMBITION

Jag ÄLSKAR Lea Michele och i julas fick jag hennes bok "Brunette ambition", och jag är verkligen glad över den! Hon skriver om sin uppväxt, träning och mat. Det finns superbra nyttiga recept i boken, bland annat kale chips (grönkålschips) som är en stor favorit. Boken ger en motivation att börja träna och äta nyttigt, men det är inte bara det som är bra. Hon skriver även om väldigt interesanta saker om har hänt i hennes liv! 
Värd att läsa!
 

hannastaafss.blogg.se

Om du gillar skönhetsprodukter, mat och träning då har du kommit helt rätt!

RSS 2.0