Hasselnöt, hallon & chokladkaka
Världens godaste rawfoodkaka!



Receptet kommer från denna bok!
Recept-6st
Botten
1dl hasselnötter
En nypa ekologiskt vaniljpulver
1/4dl vatten
Fyllning
125 gram hallon (frysta,tinade)
3 dadlar
Topping/chokladsås
1dl kokosolja
3/4dl kakao
1/2dl agavesirap
1.kör hasselnötterna till fint mjöl i matberedare.
2.tillsätt vaniljpulver och vatten. Kör igen.
3. Tryck ut degen till en cirka halv centimeter tjock botten i bullformar.
4.mixa ingredienserna till hallonmarmeladen.
5.bred ut hallonmarmeladen på botten
6. Ställ i frysen medans du gör chokladsåsen.
7.gör chokladsåsen: gör kokosoljan rinnande i vattenbad.
8.rör ned kakaopulver och agavesirap i kokosoljan.
9.häll över chokladsåsen så att den täcker fyllningen.
10.ställ in bakelserna i frysen tills chokladen stelnat (tips under natten)
11. Jag föredrar de frysta men du kan även låta de tina 20 min innan du serverar.



Receptet kommer från denna bok!