Hasselnöt, hallon & chokladkaka

Världens godaste rawfoodkaka! 
Recept-6st

Botten 
1dl hasselnötter
En nypa ekologiskt vaniljpulver
1/4dl vatten

Fyllning
125 gram hallon (frysta,tinade)
3 dadlar

Topping/chokladsås
1dl kokosolja
3/4dl kakao
1/2dl agavesirap 

1.kör hasselnötterna till fint mjöl i matberedare.
2.tillsätt vaniljpulver och vatten. Kör igen.
3. Tryck ut degen till en cirka halv centimeter tjock botten i bullformar.
4.mixa ingredienserna till hallonmarmeladen.
5.bred ut hallonmarmeladen på botten
6. Ställ i frysen medans du gör chokladsåsen.
7.gör chokladsåsen: gör kokosoljan rinnande i vattenbad.
8.rör ned kakaopulver och agavesirap i kokosoljan.
9.häll över chokladsåsen så att den täcker fyllningen.
10.ställ in bakelserna i frysen tills chokladen stelnat (tips under natten)
11. Jag föredrar de frysta men du kan även låta de tina 20 min innan du serverar.





Receptet kommer från denna bok!

hannastaafss.blogg.se

Om du gillar skönhetsprodukter, mat och träning då har du kommit helt rätt!

RSS 2.0