Hasselnöt, hallon & chokladkaka

Världens godaste rawfoodkaka! 
Recept-6st

Botten 
1dl hasselnötter
En nypa ekologiskt vaniljpulver
1/4dl vatten

Fyllning
125 gram hallon (frysta,tinade)
3 dadlar

Topping/chokladsås
1dl kokosolja
3/4dl kakao
1/2dl agavesirap 

1.kör hasselnötterna till fint mjöl i matberedare.
2.tillsätt vaniljpulver och vatten. Kör igen.
3. Tryck ut degen till en cirka halv centimeter tjock botten i bullformar.
4.mixa ingredienserna till hallonmarmeladen.
5.bred ut hallonmarmeladen på botten
6. Ställ i frysen medans du gör chokladsåsen.
7.gör chokladsåsen: gör kokosoljan rinnande i vattenbad.
8.rör ned kakaopulver och agavesirap i kokosoljan.
9.häll över chokladsåsen så att den täcker fyllningen.
10.ställ in bakelserna i frysen tills chokladen stelnat (tips under natten)
11. Jag föredrar de frysta men du kan även låta de tina 20 min innan du serverar.





Receptet kommer från denna bok!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannastaafss.blogg.se

Om du gillar skönhetsprodukter, mat och träning då har du kommit helt rätt!

RSS 2.0